رییس انجمن آمادگی جسمانی عنوان کرد:

نگاه ویژه به آمادگی جسمانی تخصصی و پیشرفته رشته‌های ورزشی/ برگزاری دوره‌های آموزشی کیفی در اولویت فدراسیون آمادگی جسمانی/ جای خالی کمیته آمادگی جسمانی در فدراسیون‌های ورزشی کشور

رییس انجمن آمادگی جسمانی کشور با اشاره به نگاه ویژه فدراسیون به آمادگی جسمانی تخصصی و پیشرفته رشته‌های ورزشی، گفت: برگزاری دوره‌های علمی و عملی کیفی در اولویت فدراسیون آمادگی جسمانی قرار دارد.

لوگو

به گزارش روابط عمومی فدراسیون آمادگی جسمانی، فرخ کیا با اشاره به فقر حرکتی ایرانیان و نگرانی های ایجاد شده نسبت به وضعیت سلامت عمومی کشور، اظهار کرد: موفقیت جامعه در ابعاد مختلف، نیازمند سلامت و تندرستی مردم است و با یک جامعه ناسالم از نظر جسمانی، نمی توان در شاخص های کلان موفق بود.

وی با تاکید بر اینکه در بخش سلامتی و تندرستی، وجود شاخص های آمادگی جسمانی امری ضروری و اجتناب ناپذیر است، خاطرنشان کرد: ورزش سلامت محور به عنوان یک اصل بنیادین در برنامه های راهبردی انجمن آمادگی جسانی کشور گنجانده شده است و در همین راستا، نگاه ویژه ای به آمادگی جسمانی تخصصی و پیشرفته رشته های مختلف ورزشی داریم.

رییس انجمن آمادگی جسمانی با بیان اینکه اصلاح ساختار این انجمن، برگزاری و کیفی سازی دوره های تخصصی آموزشی آمادگی جسمانی، عقد تفاهم نامه با ذی‌نفعان و ارگان‌های نیازمند از مهمترین اقدامات کوتاه مدت صورت گرفته است، گفت: جای خالی کمیته آمادگی جسمانی در تمامی فدراسیون‌های ورزشی احساس می‌شود و امیدوارم در آینده‌ای نزدیک تمامی فدراسیون‌های ورزشی در ساختار و چارت تشکیلاتی، صاحب کمیته آمادگی جسمانی شوند.

کیا با بیان اینکه فدراسیون ها باید بتوانند از مربیان آمادگی جسمانی که دارای سواد علمی و عملی بالایی هستند، در تیم‌های ملی و باشگاه های ورزشی استفاده ی بهینه داشته باشند، خاطرنشان کرد: انجمن آمادگی جسمانی به عنوان یکی از انجمن های پر مخاطب کشور است و سیاست خود را بر ۲ محور آمادگی جسمانی سلامت محور و آمادگی جسمانی تخصصی رشته های مختلف ورزشی قرار داده است.

وی  درباره کیفی سازی دوره‌های تخصصی آموزشی زیر نظر انجمن آمادگی ‌جسمانی کشور، اظهار کرد: بدون شک در حرکت به سمت جهانی شدن، کیفیت یک عامل تاثیرگذار است و از این رو کیفیت آموزشی، نقش اصلی را در هر سازمانی ایفا می کند و از مهمترین عوامل رقابت و موفقیت فدراسیون آمادگی جسمانی ارتقاء کیفیت آموزشی است.

رییس انجمن آمادگی جسمانی ادامه داد: مدیریت کیفیت فراگیر، روشی است که می‌تواند این تحول را در حوزه آموزشی، دوره‌های مربیگری و کارگاه‌های تخصصی آمادگی جسمانی کشور ایجاد کند.

کیا با اشاره به اینکه همواره در راستای اهداف وزارت ورزش و فدراسیون آمادگی جسمانی به دنبال یک استاندارد ملی برای  بهبود کیفیت آموزشی دوره‌های تخصصی و تاثیر گذاری امر آموزش بر ارتقاء کیفیت کار و عملکرد مربیان در سطح کشور هستیم، گفت: از این رو ضمن پرورش مربیان و مدرسانی که به سلامتی و تندرستی مردم از طریق آمادگی جسمانی عمومی کمک می کنند به صورت ویژه با برگزاری کارگاه ها و دوره های مربیگری تخصصی آمادگی جسمانی پیشرفته مثل مربیگری پرسنال ترینینگ و متخصص قدرت و کاندیشنینگ، مربیانی را تربیت خواهیم کرد تا بتوانند به همه تیم ها در رشته های مختلف ورزشی بالقوه کمک کنند.

وی در پایان با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی انجمن آمادگی جسمانی کشور مانند همسان سازی و تربیت مدرس آمادگی جسمانی ( فیزیکال فیتنس)، مربیگری و داوری درجه ۳ و ۲ آمادگی جسمانی ( فیزیکال فیتنس)، کارگاه های ارتقاء و تمدید کارت های مربیگری و همچنین کارگاه تخصصی سی ایکس (تمرینات شکم و پهلو) طی بهمن و اسفند ماه سال جاری، بیان کرد: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا با حضور اساتید و مدرسان شاخص کشور این دوره ها را به صورت کشوری برگزار کنیم.